• 1
    Assalamualaikum wrt.wbt... Alhamdulillah..bersyukur atas segala kurniaan Allah krana memberi kesempatan lagi untuk saya mencoretkan cor...
  • 2
    Terdengar bisikan mesra, Kalimah keramat bermentara, Bermulanya siang berakhir malam ku, Tak akan ku jemu menyebut namamu. Tiada batasan...
  • 0
    Da sebulan x mengupdate blog ni..sampai nak wish raye aidilfitri pun x sempat..pape pun walau da terlambat sekalipun nak jugak ucapkan kat s...
  • 0
    lame da x update blog ni..ksian lak kat blog aku..xpe2..ni nak update la..aku bry je lps pergi ke muktamar pusat..mmg puas hati..byk penglam...
  • 2
    sekian lama tak menulis dalam blog airmataperjuanganku ni, rindu gak nak post kan sesuatu untuk tatapan sahabat2..tapi ape kan daya kekangan...
  • 0
    Women Police of IRAN, Siapa kata Muslimah tidak boleh lakukan aktiviti lasak. Dengan pakaian yang sesuai, muslimah pun boleh.. ...
  • 0
    Bile sebut pasal hati ni ,macam2 tanggapan orang..masalah hati, sakit hati, jatuh hati, buah hati n etc.. tapi yang paling bahaye dalam byk...
  • 0
    Try kite praktis berfikir menggunakan topi2 berikut : 1- TOPI PUTIH - Berfikir menggunakan fakta, bukti, nombor, statisti...
  • 0
    "adusss..kecutnyerr perut ni..da sedia ke aku ni???tak sampai 2 minggu lagi nak exam..quran da ingat sume ke??matan?? aqidah??tafsir??....
  • 0
    deretan lori bekalan ke gaza abah,p.cik jamal n shiekh muzaffar di gaza bekalan untuk mangsa2 di gaza with yahya haniyyah Aku sekar...
  • 0
    suka melawak mudah tertawan kepadanya sopan santun dan caring terhadap org lain berani dan tidak tahu takut orgnya agak tegas & bersi...